MINI

17.04.2014 17:42

—————

Tilbake


Det britiske premium merke MINI,  signaliserer tydelig en videreføring av sin suksesshistorie på New York International Auto Show i 2014 til. Hovedfokus her er verdenspremieren på den nye MINI Countryman. Den nyeste versjonen av den første Mini med fire dører, stor bakluke, fem seter og valgfri firehjulsdrift system all4 vil sikre at kjennemerket ivaretar kjøreglede og særegen stil og blir enda mer ettertraktet i premium kompakt segmentet. 

Med over 66 500 solgte enheter, var USA det viktigste enkeltmarkedet for biler av MINI merkevare i 2013. Og den nye utgaven av den største MINI-modellen ser nå sin verdenspremiere i landets største by. Den nye MINI Countryman har alt som trengs for å fortsette å tiltrekke seg flere målgrupper til den særegne stilen til den britiske merkevaren i fremtiden. 

Den nye generasjonen av den opprinnelige - fremdeles den mest populære medlemmet av MINI familien - gir betydelige og imponerende fremskritt i de områdene av kjøreglede, effektivitet, plass, komfort, sikkerhet og innovasjon. Med de nye utgavene av de to mest solgte modellene i spissen, presenterer den britiske produsenten den mest attraktive produktprogram i sin historie på New York International Auto Show fra 18 til 27 april 2014.

Verdenspremieren på den nye MINI Countryman gir en ekstra boost til merkets avansement inn i premium kompakt segmentet.Særpreget proporsjoner og dimensjoner, økt bakkeklaring og et interiør som er både romslig.

Tåkelys inkludert i parkering og kjørelys med LED-teknologi. På det amerikanske bilmarkedet vil MINI Countryman vil være tilgjengelig i to motorvarianter i fremtiden, også i tillegg til den svært sports-orientere toppmodellen MINI John Cooper Works Countryman. All-wheel drive systemet "all4" er spesielt utviklet for MINI og er tilgjengelig som ekstrautstyr for MINI Cooper S Countryman. Den leveres som standard med MINI John Cooper Works Countryman.

Det en konkret økning i bevegelsesfrihet på alle fire setene, mens bagasjerommet har blitt utvidet med rundt 30 prosent. Helt nyutviklede motorer øker både kjøreglede og effektiviteten av den nye MINI. 

Bilens karakteristiske go-kart følelse er nå forbedret med optimert kjørekomfort, bilen kan bli levert med justerbare dempere som ekstrautsty

Det nye displayet og driftskonsept, innovative førerassistansesystemer og de ​​nyeste MINI Connected funksjoner som vil tillate enda mer intensivt samspill mellom fører og MINI. Den nye MINI'en er den første bilen i sin klasse for å være utstyrt med LED-lykter og et head up-display. Det vil være et utvalg av modellene MINI Cooper og Mini Cooper S ved lanseringen markedet i USA.,

 Begge kan utstyres med enten standard 6-trinns manuell girkasse eller den valgfrie 6-trinns automatgirkasse, etter eget ønske

Den stadig økende populariteten til MINI i USA stammer fra den pågående utvidelsen av modellprogrammet. Den nåværende serien består av totalt syv modeller. I premium småbil segmentet går det fra den nyeste generasjonen av MINI med MINI Clubman med større plass for baksetepassasjerene og bagasje, samt en puristisk og sportslig designet toseter MINI Coupé og herunder modellene MINI Cabriolet og MINI Roadster - som gir åpen topp kjøreglede på enten fire eller to seter. Og ikke nok med det, så har merket blitt godt etablert i premium kompakt segmentet, ikke bare med MINI Countryman, men også med Sports Activity Coupé MINI paceman

Artikkel:BMW.media


Fotogalleri: MINI

/album/fotogalleri-mini/p90143558-highres-jpg/

/album/fotogalleri-mini/p90146710-highres-jpg/

—————