Ny Alfa Romeo 4C i New York Auto Show

20.04.2014 23:53

NY ALFA ROMEO 4C

Helt nye Alfa Romeo 4C Debuterer på 2014 New York Auto Show. Det ikoniske italienske merke er tilbake i Nord- Amerika.

New York Auto Show debut for 2015 modell Alfa Romeo 4 C Launch Edition. Med et begrenset opplag markerer dette italienske sportsbil  -merke sin tilbakekomst på det Nord-Amerikas marked.    

Med midt stilt motors proporsoner og inspirasjon fra merkets racingtradisjoner markerer Alfa Romeo 4C racing tradisjoners design for maksimal nytelse.

 

Alfas ingeniører har fordel av avanserte materialer, teknologi og løsninger fra Formel 1, inkluderten karbonfiber monocoque, chassis i aluminium og en sammensatt karroseri for å få en ultralett coupe med ytelsesnivå til en superbil.

 

Med "State-of- the- art drivverk teknologi: Aluminium 1750cc med direkte innsprøytning og en turbomatet motor med    intercooler. dual variabel ventil timing og avansert passiverings teknologi og er koblet til en veldig rask Alfa TCT dobbel - clutchet girkasse

 

Alfas DNA velgeren optimaliserer Alfa 4 C drivverket og chassis kontrollen kalibrerer til nivået på kjøreegenskaper og evner som behøves.

    
     Excellence lages i Italia; Alfa Romeos 4 C kombinerer den beste tekniske og produksjonskompetansen til 2 merker. 
    Alfa Romeo og Maserati.
 
      Den er tilgjengelig i Juni og er designet for Amerikas "Alfisti"  Alfa Romeo 4 C Launch Edition inneholder unike
     avtaler og er begrenset til 500 serielagde         kupeer.
 

karosseriet er helt laget av SMC (Sheet Molding Compound), en lav-densitet, et komposittmateriale med høy styrke som er 20 % lettere og dimensjonelt mer rigid enn stål. Gir muligheten til å lage komplekse former samtidig som du sparer vekt med 20 prosent sammenlignet med stål er PUR-RIM (injiseres polyuretan) i beslag og hekkspoiler.

 

Ingeniører har selv optimalisert Alfa Romeo 4C frontrute og sidevinduer ved å bruke 10 prosent tynnere glass for å redusere vekten med opp til 15 prosent. Til slutt: To sportsseter har en karbon-og glassfiberforsterket kompositt struktur for å levere styrke og sittestilling som trengs for ytelse kjøring. 

High-tech drivverket for eksepsjonell track ytelse og kjørbarhet 

Motoren er det bankende hjertet av enhver Alfa Romeo, og for 4C, slår det for en helt ny 1750 ccm direkte innsprøytning med 237 hestekrefters aluminiumsmotor. For å sikre eksepsjonell ytelse og kjørbarhet på banen eller bygater har denne nye motoren har Avansert scavenging teknologi som muliggjør Alfa Romeo 4C i å maksimere dreiemoment ved lave turtall og levere mer respons på input fra sjåføren ved å øke forbrenning og turbin hastighet, alt mens de eliminerer turboforsinkelse. Som et resultat, er dreiemoment momentant, med en topp på 258 ft.-lb. (350 N • m); 80 prosent av de som er tilgjengelig på kun 1700 rpm. Sammen med all-aluminium motor er en padle-skiftende Alfa TCT dobbel-clutch girkasse, som er spesielt tilpasset for den helt nye Alfa Romeo 4C 

Denne bilen ser vi vel neppe her i Norge. Men vi kan alltids håpe :-)

 

Kilde: Chrysler.media

 

Se flere bilder her>>>>>>>

 

 

—————

Tilbake