Nye Ford Focus RS gjør amerikanske debut på New York International Auto Show

27.03.2015 18:35

Velkommen til Ford`s verden. Helt ny For Focus RS vil vises på New York Auto Show. Og vi kan jo mimre litt i RS historien.

47 år med RS vises på denne herlige vidoen fra Ford. Og etterpå er dere vel såpass varme at dere kan lese mer om den nye Ford RS. God fornøyelse!!

 

Köln, Tyskland, 25 mars 2015

  • Nye Ford Focus RS gjør amerikanske debut på New York International Auto Show neste uke
  • Ford avslører helt nye Focus RS i eksklusive nye signatur farge Nitrous Blå
  • Europeiske kundeleveranser fra tidlig 2016
  • Første Ford RS noensinne til å bli solgt i Nord-Amerika har nyskapende Ford All-Wheel-Drive med Dynamic Torque Vectoring, og spesiell 2,3-liters EcoBoost-motor
  • Nye Ford Focus RS er blant 12 nye biler Ford vil levere innen 2020 globalt, og vil bli bygget i Saarlouis, Tyskland

Köln, Tyskland, 25 mars 2015 - Ford helt nye high-performance Kombi, Focus RS, vil gjøre sin første opptreden i Amerika neste uke, og avslører en ny eksklusiv signatur farge Nitrous Blå på New York International Auto Show.

Dette er den første Ford RS noensinne  som skal selges i USA og vil bli tilbudt i markeder over hele verden. Ford bekreftet leveranser til kunder i Europa vil starte tidlig 2016.

"Kundene har tigget for å Focus RS til USA i mange år," sier Raj Nair, gruppe visepresident, global produktutvikling, Ford Motor Company. "Og nå kan vi si at de får en av de mest innovative, effektive og beste utseende RS biler noensinne.

En av 12 nye biler Ford vil bringe til kunder globalt innen 2020 i en ny æra av Ford ytelsebiler. Den helt nye Focus RS har den nyskapende Ford Performance All-Wheel-Drive system og en spesialutviklet 2.3-liters EcoBoost-motor.

Ford Performance All-Wheel-Drive med Dynamic Torque Vectoring leverer et nytt nivå av håndterings evne og kjøreglede, og kombinerer enestående trekkraft og grep med enestående smidighet og fart i svinger. Den høye ytelse kombikupé med EcoBoost motor deler sin grunnleggende struktur med en aluminium firesylindret motor i den helt nye Ford Mustangen. Denne motoren har imidlertid blitt betydelig oppgradert gjennom en omfattende pakke med designendringer for å levere godt over 314 hk (320PS).

Den helt nye Focus RS introduserer også avanserte ytelsesteknologi, og er de første Ford RS er utstyrt med valgbare kjøremoduser

Den utvendige designen av den helt nye Focus RS er både dramatisk og funksjonell, med en mer kraftig og muskuløs karakter. Det vil bli tilbudt i et utvalg av fire-sjikts metallic overflate Nitrous Blå og ytterligere slående eksteriørfarger, inkludert Shadow Black, Magnetic Grey og Frozen White.

Utviklet av et lite team av Ford Performance ingeniører i Europa og USA. Den nye Focus RS er den tredje generasjonen av Focus RS biler, lansering i 2002 og 2009. Dette vil være den 30. bil til å bære den legendariske RS emblemet, Focus RS vil bygges i Saarlouis, Tyskland, senere i år.

 

RS Innovations video tilgjengelig for visning her https://youtu.be/8ChITfUI-tw

—————

Tilbake