Rolls-Royce Motor debuterer med GHOST SERIE II i NEW YORK Internationale Auto Show 2014

19.04.2014 11:24
Rolls-Royce Motor  debuterer med GHOST SERIE II i NEW YORK Internationale Auto Show 2014
 
 
 
I dag debuterer Rolls Royce Motor på New York International Auto Show med Ghost Serie II. Ghost Serie II leverer den nyeste bransjeledende teknologi fra Rolls - Royce. 
Den utstråler tidløs ennå kjølig , moderne luksus for bilens kunder , som like industri giganter, entreprenører og vellykkede forretningsmenn og kvinner Lanseringen av Ghost Series II konsoliderer Ghost posisjon som den mest populære bilen i $ 250 000 + klassen , og som en hjørnestein i Rolls - Royce fortsatte suksess historie.
 
På avdukingen av Ghost Serie II til en fullsatt hall i New Yorks, Jacob Javits Center, presidenten i Rolls - Royce Motor Cars North America , Eric C. Shepherd , sa , "The Rolls - Royce Ghost Series II er den ultimate gründerens forretningsverktøy . Etter den verdensomspennende suksessen til forgjengeren, er jeg overbevist om at denne re - designete og oppdaterte Rolls - Roycen vil fortsette å tiltrekke seg stadig flere nye kunder til bilmerket, særlig bedriftsledere som søker en oase av ro i en kaotisk forretningsverden. "
 
I de siste årene har Rolls - Royce hadde stor suksess i å appellere til et større nordamerikansk forbrukersegmentet, spesielt kvinner og yngre kunder under introduksjon av de nye modellene som de første Ghost -modellen i 2009 og Wraith i 2013 var .
 
Fokuset er å bygge et utsøkt produkt som er uovertruffen i håndverk, fokus på detaljer , tidløs appell og har skreddersydde elementer av den høyeste kvalitet som amerikanske forbrukere etterspør- skreddersydde virksomhet var den sterkeste som det noen gang har vært i USA i 2013 .
 
USA er fortsatt en av de mest betydningsfulle enkeltmarkedene for Rolls - Royce , med en håndfull av markeder opplever betydelig vekst . I februar 2013 kunngjorde selskapet Rolls-Royce Motor Cars of Dallas , TX som sin nordamerikanske Dealer of the Year for 2013 for sitt salg , service og kundetilfredshet.
 
For flere bilder, gå inn her>>>>>>>
 
 

—————

Tilbake