17. Veiby O.CH. Printsport Racing +7:30.8
  18. Aasen M. Aasen M. +7:38.5
  19. Al Qassimi K. Abu Dhabi Total WRT +8:44.2
  20. Tempestini S. Napoca Rally Academy +9:22.6

Vilje til å ta risiko gir resultater: Volkswagen er innen rekkevidde for en fjerde seier på rad i Rally Sverige.

VW:

Sébastien Ogier / Julien Ingrassia (F / F) vant og forsvarte ledelsen over Hayden Paddon / John Kennard (NZ / NZ, Hyundai), og endte dag 2 med en 17,1 sekunders ledelse. Søndag går de inn i den siste fasen av den andre runden i FIA World Rally Championship (WRC), med en 15,87 kilometer lang kraft etappe.

Andreas Mikkelsen / Anders Jæger (N / N) er nummer fire i sin Polo R WRC. Deres fight fra sjette plass sammenlagt ble innskrenket til en fjerde plass. Det er faktisk litt synd på Mikkelsen nå. De kunne ha vunnet i dag, men de måtte ned i en grøft, og da var løpet kjørt. Men allikevel, han og Jæger kjørte bra og altså kom inn på fjerde, 25,1 sekunder bak tredje plasserte Mads Østberg / Ola Fløene (N / N, M-Sport-Ford) som kjørte forykende i dag. Grattis Østberg. Fortsett slik i morgen, så er du på pallen.

Retur etter Rally 2 forskrifter, Jari-Matti Latvala / Miikka Anttila (FIN / FIN) gjorde også en imponerende innsats. Tre av fem mulige etappeseire gikk til den tredje Polo R WRC-duoen.

Hyundai:

Så var det Hayden Paddon / John Kennard (NZ / NZ, Hyundai) De holder imponerende med kun 17,1 sekunder bak Ogier teamet. Fantastisk kjørt av disse New Zealenderne.

Abu Dhabi:

For Meeke går det ikke så bra for i Rally Sweden.

Meeke selv sier han var veldig fornøyd. Jo da. Klart med noen helt rå etapper. Hadde den raskeste tiden på ss12, men det holder ikke helt frem. Med punktering attpåtil ble det ikke helt topp. En 24. plass etter to dager.

Bedre går det for  Craig Breen / Scott Martin som fortsetter å lære om WRC. De kjører så godt at de ligger på en 8. plass. Bare 2,5 sekunder bak Henning Solberg. Mens Khalid Al Qassimi / Chris Patterson flyttet opp fire plasser sammenlagt til 19. 8:44.2 bak lederen.

Source: VW/Abu Dhabi/